logo

Fotoblog

28 Jun 2017

Studentfoto med hästtema

Juni är tiden för studentfoto och i detta fall blev det en session med hästtema. Vi passade på att dra nytta av kvällsljuset och det dramatiska vädret (med regn) som drog förbi, och kombinerade detta med blixt för att såväl student som häst skulle stå ut i bilden.  

26 Feb 2017

Alpinfoto i Uppland (Skattmansöbacken)

Idag utförde jag ett uppdrag åt Skattmansöbacken, som är en väldigt gemytlig alpinanläggning i Uppland. Med kort restid från Enköping, Uppsala och Västerås lockar den såväl erfarna som nybörjare. Nedan några bildexempel från dagen som bjöd på mycket nöje för alla som tog sig nedför backarna – inklusive undertecknad!

25 Sep 2016

Septembersurf

Idag bjöd september på högsommarväder och kite-vänliga vindar. Jag passade därför på att dels surfa själv och även fotografera lite i fikapausen, några bilder nedan. Om någon önskar köpa fullstor digital bild eller professionell utskrift av bilderna nedan (det finns dessutom fler bilder), eller om någon vill ha sin bild borttagen från hemsidan, vänligen kontakta mig på 070-9966890 eller leif@pxlfoto.se. Det går även utmärkt att boka in en session där du, eller ni, exklusivt står i fokus för fotograferandet. Ta kontakt […]

18 Sep 2016

Terrängträning på Säfva Ridklubb

Besökte terrängträningen hos Säfva Ridklubb för att fotografera saluponnyn Zafir och hans kompis Chili, som visas på bilderna nedan. Övriga bilder från dagen finns i ett lösenordsskyddat galleri. Ni som önskade bilder från träningen, maila mig på leif@pxlfoto.se för lösenord och öppna sedan galleriet via denna länk. Vill du ha professionella fotografier från hästevenemang eller från vardagen i stallet? Maila mig på leif@pxlfoto.se eller ring mig på 070-9966890 för att diskutera upplägg och pris.  

01 Sep 2016

Mera kitesurf

Ännu en fantastisk kväll på västkusten! Jag valde att ta kameraväskan istället för kite-väskan och begav mig ut till min lokala spot Rågelund i Kungsbacka, några av resultaten finns nedan. Om någon önskar köpa fullstor digital bild eller professionell utskrift av bilderna nedan (det finns dessutom fler bilder), eller om någon vill ha sin bild borttagen från hemsidan, vänligen kontakta mig på 070-9966890 eller leif@pxlfoto.se. Det går även utmärkt att boka in en session där du, eller ni, exklusivt står i […]

24 Aug 2016

Kitesurf på Västkusten

Kitesurf är något jag njuter av att såväl utföra som att fotografera. En fin julimorgon hamnade jag bakom kameran istället för i vattnet och kite-kollegan Anders stod för surfandet. Nedan några exempelbilder på hur en blandning av miljö- och detaljfoton kan ge en mer komplett bild av tillfället. Vill -du- ha professionella foton när du kitesurfar, vindsurfar, vågsurfar, SUP:ar, mm? Hör av dig på 070-9966890, eller leif@pxlfoto.se för kostnadsförslag.        

30 Jul 2016

Kennelläger

Under helgen v.30 besökte jag Classic Dreams kennel (classicdreams.se) som höll kennelläger för 18:e året i rad. Det är otroligt imponerande att se dessa hundar, Weimaraner och SRHP (Slovakian rough-haired pointer), tillsammans med deras hängivna ägare göra det dom är avlade för. Nedan finns några exempelbilder från vattenapportträningen.   Vill -du- ha professionella fotografier på din hund? Hör av dig på 070-9966890, eller leif@pxlfoto.se för kostnadsförslag.        

10 Jul 2016

Duktig medhjälpare

Jag fotade nyligen en valpkull åt kennel Get Busy (kennelgetbusy.se) och när teleobjektivet fick vila lite mellan varven tog valpen Charlie över spakarna istället. Trevligt med duktig medhjälpare!

07 Jun 2016

Vackra Halland

Halland är ett fantastiskt fint landskap med många intressanta djurarter. När det gäller fåglar är kustfåglarna oftast i sökaren på kameran. Nedan några bilder från en sagolikt fin kväll i Norra Halland med 30-gradig försommarvärme i solnedgången. Förutom fåglar blev även några insekter med på bild. Bilderna finns till försäljning digitalt eller i utskrift upp till A3-storlek (kontakta mig på leif@pxlfoto.se vid intresse).  

15 Maj 2016

Workshop i Norge

Under en långhelg i maj 2016 deltog jag i en workshop anordnad av den mycket duktiga naturfotografen och tillika Nikon-ambassadören Roger Brendhagen (se brendhagen.com). Platsen för workshopen var den fantastiskt fina ön Runde på Norska västkusten där naturen bjöd på många fina stunder. Nedan några av bilderna från helgen. Bilderna finns till försäljning digitalt eller i utskrift upp till A3-storlek (kontakta mig på leif@pxlfoto.se vid intresse).